تحصیل در آلمان|سرمایه گذاری در کانادا | موسسه اندیشه پویان | ویزای کاری

پرستاری

پرستاری دارای اهداف مهمی چون پیشگیری از بیماری، پیشبرد بهبودی، حفظ سلامتی و … است و دارای نقش‌های آموزشی، مشاوره‌ای، پژوهشی وحمایتی نیز می‌باشد در این راستا موسسه اندیشه پویان با فراهم آوردن شرایط ویژه به لطف داشتن وکلای حقوقی و مجرب در امر مهاجرت تحصیلی با توجه به سابقه ی طولانی و درخشان خویش آماده ارائه هرگونه مشاوره و خدمات به پرستاران عزیزی که بدنبال تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستند می باشد. تا براحتی بتوانید شانس خود را در اخذ پذیرش تحصیلی، ویزای تحصیلی و دنبال آن در صورت تمایل دریافت اقامت دائم کشور مد نظر بررسی نمایند.

متقاضیان می توانند برای ارزیابی شرایط خود با کارشناسان موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره ۰۹۳۵۹۷۴۰۰۸۲ ) در ارتباط بوده، و یا از طریق شماره های ۸۸۷۵۲۳۷۶ – ۰۲۱ , ۲۶۴۰۹۶۳۰ – ۰۲۱ با دفتر تهران تماس حاصل بفرمایند.

امروزه اتریش به لحاظ امتیازات و ویژگیهای شاخصی که دارد مقصد تحصیل بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا قرار گرفته است. کشور اتریش با داشتن دولتی که سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را الگوی خویش قرار دهد، از جهتی می تواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اروپا و از طرفی دیگر اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ایده آل ادامه زندگی برای همیهنان عزیز باشد.

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های اتریش مستلزم این می باشد که فرد متقاضی، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی از دانشگاههای سراسری داخل کشور باشد. چنانچه فرد، فارغ التحصیل دانشگاه هایی چون آزاد ، پیام نور ،غیر انتفاعی و علمی کاربردی باشد بسته به نظر دانشگاه مربوطه و تصمیمی که دانشگاه در جهت اعطای پذیرش و یا رد کردن آن اتخاذ می کند، بایستی دروسی را به عنوان پیش نیاز بگذراند.

توجه داشته باشید این مطلب بدان معنا نیست که فارغ التحصیلان دانشگاههای غیر سراسری شانسی جهت دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های اتریش ندارند بلکه مدارک این افراد حتما مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و نسبت به رزومه تحصیلی به فرد پذیرش اعطا می شود. طول دورهmaster در کشور اتریش دو سال می باشد.

شرایط ورود به مقطع کارشناسی ارشد در اتریش بستگی به دانشگاههای اتریش دارد زیرا سطح تحصیل در اتریش به نسبت ایران یک سال جلوتر است و ممکن است بعضی از واحدهای کارشناسی پذیرفته شود و داوطلب یک سال پایین تر بنشیند و بعد بصورت پیوسته وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند . در اکثر مواقع فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید پیش نیاز بگذرانند و سپس میتوانند وارد دوره کارشناسی ارشد شوند ولی برای فارغ التحصیلان دانشگاه سراسری امکان ورود مستقیم به مقطع کارشناسی ارشد بالا می باشد (اگر کمتر از ۳۰ ECTS پیش نیاز به آنها بخورد).

البته بطور کلی باید مدارک تحصیلی به اتریش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در اتریش می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید.

سال تحصيلي در دانشگاههای اتریش در تاريخ اول اكتبر شروع و در تاريخ ۳۰ سپتامبر پايان مي‌يابد. ترم زمستانه در تاريخ اول اكتبر و ترم تابستاني (ترم بهاره) در تاريخ اول مارس شروع مي‌شود. هركدام از دانشگاهها مي‌توانند در تاريخ ديگري شروع ترم دوم را اعلام كنند. با شروع ترم تحصيلي كلاسهاي درس نيز شروع مي‌شوند. ترم زمستاني و ترم تابستاني هر يك حداقل ۱۴هفتة آموزشي و در مجموع ۳۰ هفتة آموزشي را شامل مي‌شوند. تعطيلات تابستاني بطور معمول ۳ماه به طول مي‌انجامد (جولاي‌،‌ آگوست‌، سپتامبر) در تعطيلات بجز دوره‌هاي آموزشي تابستاني، گردشهاي علمي دانشگاهي و دوره‌هاي كارآموزي هيچ كلاس ديگري تشكيل نمي‌شود.

از مزایای تحصیل در اتریش فرصت شش ماهه ای می باشد که بعد از پایان تحصیلات به فرد داده می شود تا کار مناسب مرتبط با رشته تحصیلی خود را بیابد و جهت اخذ اقامت دائم کشور اتریش اقدام کند.

افراد حین تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد اجازه ۲۰ ساعت در هفته یا سالی ۳ ماه یعنی سالی ۹۰روز کار در هفته را دارند

شهریه دوره های کارشناسی ارشد در اتریش بین ۳۸۰ تا ۷۴۴ یورو می باشد

هزینه های زندگی در کشور اتریش برای دانشجویان ماهی ۵۰۰ تا ۷۰۰یورو در ماه می باشد که این مبلغ هزینه های مسکن، خوراک، پوشاک ،بیمه و رفت و آمد را پوشش می دهد.

در کشور اتریش علاوه بر تحصیل به زبان آلمانی شرایط تحصیل به زبان انگلیسی را نیز برای دانشجویان مهیا می باشد.

نکته : براي اخذ پذيرش بري دانشجويان خارجي نياز به مدرک زبان آلماني نمي باشد و دانشجو مي تواند پس از اخذ پذيرش در کشور مربوطه دوره هاي زبان را طي کند.

هدف بسیاری از افراد از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه های اتریش ورود به مقاطع دکترا و اخذ مدرک دانشگاهی از بهترین دانشگاه اروپا است. به این تربیت که فرد می تواند با هزینه های رایگان تحصیل کرده و شانس خود را برای گرفتن بورسیه تحصیل در این کشور در مقطع دکترا افزایش دهد.

شرايط جديد تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های دولتی اتریش:

۱- دانشجوی ارشد یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه های مورد تائید ایران

۲- احتیاج به ارائه نمره زبان آلمانی جهت پذیرش نیست .

۳- پذیرش در همان رشته یا زیر شاخه های آن خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن بوده است . امکان تغییر گرایش می باشد .

تبصره: تنها در صورت داشتن اقامت والدین یا همسر بیش از ۵ سال میتواند رشته خود را عوض نماید.

۴- زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان آلمانی می باشد . رشته های به زبان انگلیسی احتیاج به داشتن نمره ۶ به بالای آیلتس دارند.

۵- نحوه گذراندن دوره های آلمانی جهت متقاضیانی که نمره زبان آلمانی ارائه نداده اند ، بدین صورت می باشد که داوطلب تا دو سال دوره زبان را در دانشگاه می گذراند و تا سه بار فرصت دارد در آزمون EDP یا ÖSD را جهت ورود به دوره های آکادمی شرکت نموده و پذیرفته شود .

تبصره : شهریه دوره های زبان در دانشگاه های دولتی اتریش حدود ۸۵۵ یورو درهرسه ماه می باشد .

۶- شهریه در دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی یا انگلیسی بین ۳۸۵تا ۷۵۰ یورو در هر ترم می باشد .

۷- مدت زمان اخذ پذیرش : معمولا بین یک تا سه ماه

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد در اتریش عبارتند از:

کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی

ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی

ترجمه رسمی مدارک در دو نسخه ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) بايد فقط به زبان آلمانی باشد.

خدمات ارائه شده توسط موسسه در این پکیچ کامل:
۱٫ پذیرش دانشگاهی + وقت سفارت اتریش
۲٫ خوابگاه
۳٫ پیگیری ویزای دانشجویی
۴٫ ما دراتریش افتخار داریم تا بهترین سرویسها را به شرح ذیل جهت رفاه و اطمینان بیشتر هموطنان ارائه نماییم که شامل :
ترانسفر فرودگاه / پیگیری خوابگاه و تحویل خوابگاه / سیم کارت / ثبت نام پلیس / باز کردن حساب بانکی / ثبت نام دانشگاه و معرفی / ثبت نام کلاس زبان و معرفی /بیمه دانشجویی
کارت اقامت یکساله
نکته : پرداخت هزینه ها به صورت مرحله ای بوده که به نسبت پیشرفت کار پرداخت می شود.

ما در موسسه اندیشه پویان به شما متقاضی مهاجرت که قصد عزیمت به اروپا به واسطه ی ویزای تحصیلی را گرفته اید و تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور رادارید ، همچنین جهت اخذ مدارک زبان نگران هستید و به دنبال راه سهل تری می باشید که به همان دستاوردهای مطرح شده در کشور اتریش دست یابید، تحصیل در کشور اتریش و پذیرش از دانشگاه های اتریش را به شما پیشنهاد میدهیم جهت بررسی شرایط خود توسط وکلای موسسه فرم ارزیابی مهاجرت تحصیلی سایت را تکمیل کنید.

به دلیل کمبود پرستاران در کانادا مسئله‌ای که خیلی موردبررسی و توجه قرارگرفته است.بااین‌حال وجود این موضوع باعث نشده است که دولت کانادا دردادن عنوان پرستار به افراد کم‌کاری کند. در جهت بهبود بالا بردن کیفیت خدمات پرستاری به مردم کانادا در حال حاضر اغلب دانشکده‌های پرستاری این کشور دوره‌ها پرستاری را در سطح لیسانس برگزار می‌کنند و دوره‌های فوق‌دیپلم در حال حذف شدن از سیستم آموزشی این کشور است.بسیاری از ایالت‌های کانادا فقط به افرادی مجوز دائم کار پرستاری می‌دهند که حداقل مدرک کارشناسی داشته باشند.ایالت کبک به پرستارانی که تحصیلات کمتر از لیسانس دارند هم مجوز می‌دهد.

ازآنجایی‌که اغلب پرستاران ایرانی کبک را برای زندگی برمی‌گزینند این مقاله را با بررسی دانشگاه‌های کبک آغاز می‌کنیم.17 دانشگاه در کبک وجود دارد که از این 17 دانشگاه 14 دانشگاه به زبان فرانسه و سه دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس می‌کنند.از 17 دانشگاه موجود در کبک، 7 دانشگاه در شهر مونترال واقع‌شده‌اند که پرجمعیت‌ترین شهر ایالت کبک است و سه دانشگاه نیز در شهر کبک مرکز ایالت کبک واقع‌شده‌اند.قبل از آغاز باید یادآوری کنیم که افرادی که اقامت دائم کانادا رادارند دانشجوی کانادایی محسوب می‌شوند و نه دانشجوی خارجی.

دانشگاه مونترال: دانشگاهی است دولتی که زبان‌آموزشی آن زبان فرانسه است.این دانشگاه 13 دانشکده ، 60 دپارتمان و دو دانشکده‌ی وابسته دارد.این دانشگاه بزرگ‌ترین موسسه‌ی آموزشی کبک است و سومین دانشگاه بزرگ کاناداست.دانشگاه مونترال ابتدا در سال 1878 به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از دانشگاه لاوال تأسیس شد.دانشکده‌ی پرستاری این دانشگاه در سال 1962 شروع به کارکرد. هم‌اکنون این دانشکده تا سطح دکتری دانشجو می‌پذیرد.

دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشکده در چهار گرایش مجزا برگزار می‌شوند: 1-مشاوره‌ی پرستاری 2-مراقبت‌های ویژه:کاردیولوژی،نورولوژی، مراقبت‌های اولیه 3-آموزش پرستاری 4-مدیریت پرستاری دوره‌ی مدیریت پرستاری از جدیدترین دوره‌هاست و متقاضیانی که شرایط خوبی داشته باشند در این گرایش به‌راحتی بورسیه می‌گیرند.دفتر راهنمایی دانشجویان خارجی eib مسئول راهنمایی دانشجویان است که متقاضی را از مرحله‌ی تصمیم‌گیری تا ورود به دانشگاه یاری می‌نماید.دوره‌های زبان و اطلاعات لازم جهت زندگی در کبک نیز در این دانشگاه برگزار می‌شوند و به شرکت‌کنندگان مدرک زبان هم داده می‌شود.شرایط اخذ پذیرش در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه مونترال: 1- حداقل معدل 14 (کسانی که معدل پایین‌تری دارند باید بعد از رفتن دوره‌ای پیش‌نیاز را گذرانده و بتوانند حداقل معدل را در آن دوره‌ها بیاورند) 2- ثبت دائم در انجمن پرستاری کبک مدارک موردنیاز: ارائه‌ی درخواست اولیه،مدرک اقامت دائم (اگر وجود دارد)،ریزه نمرات و ترجمه‌ی رسمی آن‌ها به زبان فرانسه و cv .داشتن سابقه کار نیز مفید هست.برای دوره‌های کارشناسی ارشد این دانشگاه بورسیه‌های گوناگونی وجود دارد.یک دوره‌ی کارورزی با حقوق ( paid internship) نیز در این دانشکده برگزار می‌شود.

دانشجویانی که حداقل 30 هفته از تحصیلشان گذشته باشد می‌توانند برای شرکت در این دوره درخواستشان را ارائه دهند .در صورت موافقت با درخواست آن‌ها یک دوره‌ی 24 هفته‌ای تمام‌وقت با دریافت حقوق در یک مرکز بالینی آموزش می‌بینند.این دوره می‌تواند آشنایی خوبی برای پرستاران تازه‌وارد ایجاد کند و پرستار می‌تواند به‌عنوان سابقه کاری از آن نام ببرد.دانشجویانی که زبان اول آن‌ها فرانسه نیست باید پس از رفتن به مونترال یک آزمون زبان را بگذرانند.نتیجه‌ی این آزمون باعث رد شدن پذیرش دانشجو نمی‌شود و فقط جهت اثبات دانش زبان است.جهت ورود به دوره‌ی دکتری نیز داشتن مدرک معادل مدرک کارشناسی ارشد کبک و دانستن زبان فرانسه الزامی است.

دانشگاه مک گیل: این دانشگاه یکی از برترین دانشگاه‌های کانادا و معدود دانشگاه‌های ایالت کبک است که زبان تدریس آن زبان انگلیسی است.این دانشگاه در سال 1821 تأسیس‌شده است و 21 دانشکده‌ی گوناگون دارد که در 300 رشته دوره برگزار می‌کنند.34000 دانشجو هم‌اکنون در این دانشگاه مشغول به تحصیل‌اند که یک‌پنجم آن‌ها را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند. این دانشگاه شهرت خود را مدیون دانش‌آموختگان خود است.6 برنده‌ی جایزه‌ی نوبل،سه رئیس‌جمهور و 8 برنده‌ی مدال المپیک از این دانشگاه بر خواسته‌اند.دانشگاه مک گیل برترین دانشگاه کانادا در رشته‌های علوم پزشکی به‌حساب می‌آید اکثر دانشکده‌های این دانشگاه در رده‌ی اول تا بیستم جهان قرار دارند و اخذ پذیرش در این دانشگاه کمی مشکل است.به‌علاوه علی‌رغم وجود بورسیه‌های گوناگون به علت بالا بودن سطح علمی دانشجویان خود دانشگاه اخذ بورسیه نسبتا مشکل است. دوره‌ی کارشناسی ارشد پرستاری در دو گرایش بالینی و مدیریت برگزار می‌شود.دوره‌ی دکتری پرستاری نیز به‌صورت مشترک با دانشگاه مونترال برگزار می‌گردد. دانشجویان کارشناسی ارشد پس از به پایان رساندن این دوره می‌توانند برای دریافت یک مدرک تخصصی nurse practitioner و یا همان پرستار ارشد اقدام کنند.

پرستارانی که این مدرک را می‌گیرند در محل کار خود به‌عنوان پرستار ارشد شناخته می‌شوند و وظایف آن‌ها با پرستاران دیگر متفاوت بوده و عملکرد آن‌ها بسیار شبیه پزشکان است.برای اخذ پذیرش از این دانشگاه مدرک آیلتس با حداقل نمره‌ی کلی 7.5 لازم است.مدرک آیلتس باید مستقیماً توسط مرکز آزمون به دانشگاه ارسال شود. ممکن است در طی مراحل پذیرش متقاضی دعوت به مصاحبه شود و یا از وی درخواست شود در آزمون gre شرکت کند .ضمناً پرستاران باید قبل از ارائه درخواستشان از انجمن پرستاری کبک مجوز دائم دریافت کنند.داشتن سابقه‌ی کاری و معدل بالای 14 نیز از موارد الزامی دیگر است.

مدارک موردنیاز: علاوه بر مدرک آیلتس و مدارک شناسایی باید دو سری ترجمه‌ی رسمی از ریزه نمرات و دو نامه‌ی سفارش از اساتید نیز لازم است که باید مستقیماً از طرف دانشگاه مبدأ به دانشگاه مک گیل ارسال شوند.

دانشجویان بین‌المللی که به دنبال پیدا کردن حرفه‌ای ارزشمند و باثبات هستند شاید به تحصیل پرستاری در ایالات‌متحده آمریکا بپردازد . همچنین با داشتن انواع گرایش‌ها و تخصص‌ها، طیف وسیعی از فرصت‌ها برای دانشجویان بین‌المللی وجود دارد. اگر به دنبال شغلی هستید که شرایط را برای شما فراهم کند تا توانایی کار با مردم را به‌صورت منظم و متفاوت یاد بگیرید، مطالعه پرستاری ممکن است زمینه مناسبی باشد . دانشجویان بین‌المللی که قصد دارند در رشته‌ی پرستاری تحصیل کنند یک حس شفقت و تمایل کلی شخصی برای کمک و همدردی با دیگران نیز در وجودشان هست. همچنین یک پرستار می‌تواند اطلاعاتش را به دیگران آموزش دهد و آن‌ها را شریک اطلاعات خود کند و نیز اعتماد را در بیمار و خانواده‌اش ایجاد نماید. یک پرستار باید یک نگرش دوستانه داشته باشد و قادر به کار با دیگران باشد و به‌عبارت‌دیگر، یک پرستار می‌بایست با بیماران، همکاران، پزشکان و اعضای خانواده‌های مختلف صبر پیشه کند.

همچنین تفکر انتقادی، تصمیم‌گیری خوب و مهارت‌های حل مسئله برای دانشجویان بین‌المللی علاقه‌مند به تحصیل در رشته پرستاری در ایالات‌متحده الزامی است. مهارت‌های ارتباطی مانند کلامی، غیرکلامی و نوشتاری هرروز موردنیاز این گروه است و هرگونه تسلط به زبان دیگری که یک دانشجوی بین‌المللی با خود دارد یک امتیاز مثبت به‌حساب می‌آید. داشتن اعتمادبه‌نفس به‌عنوان برای دانشجوی رشته‌ی پرستاری ضروری است و مهم است که بدانید بسیاری از بیماران به‌طورکلی وحشت و ترسی درونشان وجود دارد. بسیاری از بیماران ممکن است بیماری خود را درک نکنند و پرستار باید کمک نمایند ترس آن‌ها کم شود و به آن‌ها دلداری دهند.

طی کردن ،دوره‌های اشتغال آموزش محور که مکمل تحصیل و آموزش فنی حرفه‌ای بعلاوه کار می‌باشد در کشورهای اروپایی این شرایط را برای دانش‌آموختگان فراهم می‌سازد که رشته خود تجربه کافی به دست آورند، بازار کار رشته خود را ارزیابی کنند و توانایی و مهارت خود را در زمینه تحصیلی محک بزنند. در این زمینه ، آلمان مکان عالی بر طبق استاندار جهانی برای طی کردن این دوره‌ها محسوب می‌شود.

این دوره مخصوص دانش‌آموختگانی است که می‌خواهند در خارج از کشور خود تجربه‌اندوزی کنند. آموزش اضافی در آلمان، به مفهوم فراگیری عملی در یک شرکت و یادگیری تئوریک در موسسه آموزش فنی حرفه‌ای می‌باشد. تمامی آزمون‌های نظری و عملی این دوره در آلمان برگزار می‌شود. این دوره با گرفتن آزمون در اتاق بازرگانی و صنعت آلمان تمام می‌شود. جزییات این دوره به دست آوردن تجربه دریکی از پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا ازلحاظ ارتقای بهداشت و درمان؛ بالا بردن رزومه پیشرفته با داشتن تجربه کارورزی در پیشرفته‌ترین کشور اروپا در زمینه بهداشت و درمان است.

مدت‌زمان دوره: 1تا 3سال مشخصات دوره: شرایط استخدام دائمی بعد از اتمام دوره به دست آوردن گواهینامه معتبر در پایان دوره و بالا رفتن دانش حرفه‌ای به دست آوردن تخصص در یک‌رشته خاص به دست آوردن اجازه کار رسمی-اداری ۳ ساله آلمان (Work Permit) پیشرفت مهارت‌های زبان خارجی به دست آوردن تجربه کاری در محیط‌های کاری حرفه‌ای امکان دریافت حقوق امکان حقوق به‌صورت سالانه شرایط و مدارک حداقل مدرک کارشناسی پرستاری یا مامایی آشنایی کافی با زبان آلمانی (حداقل سطح B1)

سوالات و نظرات خود را مطرح کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.لطفا اطلاعات قسمتهای ستاره دار را پر نمایید

مهاجرت مهندسین
مهاجرت پزشکان